Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 20g38kcal5.4g0g1.8g0g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 33g6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Tomaatti 40g9kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g242kcal12.4g6.8g17.4g2.4g
Valittu annoskoko123g121kcal6.2g3.4g8.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna62g60kcal3.1g1.7g4.4g0.6g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358