Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Tonnikala öljyssä 200g379kcal54.2g0g18g0g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Kesäkurpitsa zucchini 333g60kcal1.9g8.3g1.3g2.3g
Tomaatti 400g91kcal2.2g13.8g1.2g5.6g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g2416kcal124g69.4g177.4g23.8g
Valittu annoskoko1230g1208kcal62g34.7g88.7g11.9g
Annoskoko puolitettuna615g604kcal31g17.4g44.4g6g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358