Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Tonnikala öljyssä 40g76kcal10.8g0g3.6g0g
Paprika punainen 20g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 67g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Tomaatti 80g18kcal0.4g2.8g0.2g1.1g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g483kcal24.6g14.2g35.4g4.8g
Valittu annoskoko246g242kcal12.3g7.1g17.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna123g121kcal6.2g3.6g8.9g1.2g
Arvot/100g100g98kcal5g2.9g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358