Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tonnikala öljyssä 60g114kcal16.3g0g5.4g0g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Tomaatti 120g27kcal0.7g4.1g0.4g1.7g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana739g725kcal37.6g20.8g53.4g7.2g
Valittu annoskoko369g363kcal18.8g10.4g26.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna185g181kcal9.4g5.2g13.4g1.8g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358