Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Tonnikala öljyssä 80g152kcal21.7g0g7.2g0g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 133g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Tomaatti 160g36kcal0.9g5.5g0.5g2.2g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g967kcal49.6g27.6g71g9.6g
Valittu annoskoko492g483kcal24.8g13.8g35.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna246g242kcal12.4g6.9g17.8g2.4g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358