Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Tonnikala öljyssä 100g190kcal27.1g0g9g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 167g30kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Tomaatti 200g46kcal1.1g6.9g0.6g2.8g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1230g1208kcal62g34.6g88.8g11.8g
Valittu annoskoko615g604kcal31g17.3g44.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna308g302kcal15.5g8.7g22.2g3g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358