Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 54g477kcal0g0g54g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Tonnikala öljyssä 160g303kcal43.4g0g14.4g0g
Paprika punainen 80g23kcal0.8g3.6g0.3g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 267g48kcal1.5g6.7g1.1g1.9g
Tomaatti 320g73kcal1.8g11g1g4.5g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1968g1933kcal99.6g55.4g142.2g19.2g
Valittu annoskoko984g966kcal49.8g27.7g71.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna492g483kcal24.9g13.9g35.6g4.8g
Arvot/100g100g98kcal5.1g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358