Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 499g175kcal23.1g9.7g1.5g12.5g
Jauheliha, sika-nauta 166g369kcal29.1g0g28.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g824kcal5g7.5g87.4g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)33g27kcal1.1g6.3g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa83g250kcal19.1g0g19.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g83g233kcal15.8g0g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2230g3754kcal186.4g47g309.8g25g
Valittu annoskoko1115g1877kcal93.2g23.5g154.9g12.5g
Annoskoko puolitettuna558g938kcal46.6g11.8g77.5g6.3g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366