Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 599g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Jauheliha, sika-nauta 200g442kcal34.9g0g33.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g989kcal6g9g104.8g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)40g32kcal1.4g7.6g0.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100g300kcal23g0g23g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g100g280kcal19g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2676g4505kcal224g56.6g371.8g30g
Valittu annoskoko1338g2252kcal112g28.3g185.9g15g
Annoskoko puolitettuna669g1126kcal56g14.2g93g7.5g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366