Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 799g280kcal36.9g15.6g2.4g20g
Jauheliha, sika-nauta 266g590kcal46.6g0g45.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 399g1319kcal8g12g139.8g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)53g43kcal1.8g10.1g0.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa133g399kcal30.6g0g30.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g133g373kcal25.3g0g29.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3568g6006kcal298.4g75.4g495.8g40g
Valittu annoskoko1784g3003kcal149.2g37.7g247.9g20g
Annoskoko puolitettuna892g1502kcal74.6g18.9g124g10g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366