Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 899g315kcal41.5g17.5g2.7g22.5g
Jauheliha, sika-nauta 300g663kcal52.4g0g50.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 449g1483kcal9g13.5g157.3g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)60g48kcal2g11.4g0.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa150g449kcal34.4g0g34.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g150g419kcal28.5g0g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4014g6757kcal335.6g84.8g557.8g45g
Valittu annoskoko2007g3378kcal167.8g42.4g278.9g22.5g
Annoskoko puolitettuna1004g1689kcal83.9g21.2g139.5g11.3g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366