Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g1.9g0.3g2.5g
Jauheliha, sika-nauta 33g74kcal5.8g0g5.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)6.7g5.3kcal0.2g1.3g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa17g50kcal3.8g0g3.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g17g47kcal3.2g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g751kcal37.2g9.4g62.2g5g
Valittu annoskoko223g375kcal18.6g4.7g31.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna112g188kcal9.3g2.4g15.6g1.3g
Arvot/100g100g168kcal8.3g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366