Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1200g421kcal55.4g23.4g3.6g30g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 600g1981kcal12g18g210g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)80g64kcal2.7g15.2g0.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200g600kcal46g0g46g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g200g560kcal38g0g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g9022kcal448.2g113.2g744.8g60g
Valittu annoskoko2680g4511kcal224.1g56.6g372.4g30g
Annoskoko puolitettuna1340g2256kcal112.1g28.3g186.2g15g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366