Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Jauheliha, sika-nauta 67g147kcal11.6g0g11.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g34.9g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)13g11kcal0.5g2.5g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa33g100kcal7.7g0g7.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g33g93kcal6.3g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana892g1502kcal74.6g18.8g123.8g10g
Valittu annoskoko446g751kcal37.3g9.4g61.9g5g
Annoskoko puolitettuna223g375kcal18.7g4.7g31g2.5g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366