Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.9g0.9g7.5g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)20g16kcal0.7g3.8g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa50g150kcal11.5g0g11.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g50g140kcal9.5g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g2256kcal112.2g28.4g186.2g15g
Valittu annoskoko670g1128kcal56.1g14.2g93.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna335g564kcal28.1g7.1g46.6g3.8g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366