Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti563g620kcal123.9g0.6g16.9g0g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Chili paprika punainen13g5kcal0.3g1.1g0g0g
Porkkana 188g61kcal1.2g10.4g0.4g4.8g
Paprika, punainen125g32kcal1.1g5.8g0.5g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl19g165kcal0g0g18.8g0g
Paprikajauhe 3.4g11kcal0.5g0.6g0.4g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 28g21kcal1.3g3.6g0.1g0.3g
Persilja 63g17kcal0.9g0.7g0.1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2910g1969kcal263.4g61.4g75.2g33.2g
Valittu annoskoko1455g985kcal131.7g30.7g37.6g16.6g
Annoskoko puolitettuna728g492kcal65.9g15.4g18.8g8.3g
Arvot/100g100g68kcal9.1g2.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132840