Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti676g744kcal148.7g0.7g20.3g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Chili paprika punainen15g6kcal0.3g1.4g0g0g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl23g198kcal0g0g22.5g0g
Paprikajauhe 4.1g13kcal0.6g0.8g0.5g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 34g26kcal1.5g4.4g0.1g0.3g
Persilja 75g21kcal1g0.8g0.2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3492g2363kcal315.8g74g90.4g39.6g
Valittu annoskoko1746g1181kcal157.9g37g45.2g19.8g
Annoskoko puolitettuna873g591kcal79g18.5g22.6g9.9g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132840