Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti789g867kcal173.5g0.8g23.7g0g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Chili paprika punainen18g7kcal0.4g1.6g0g0g
Porkkana 263g86kcal1.6g14.6g0.5g6.7g
Paprika, punainen175g45kcal1.6g8.1g0.7g3.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl26g231kcal0g0g26.3g0g
Paprikajauhe 4.8g16kcal0.7g0.9g0.6g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 39g30kcal1.8g5.1g0.1g0.4g
Persilja 88g24kcal1.2g1g0.2g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4074g2757kcal368.4g86.2g105.4g46.4g
Valittu annoskoko2037g1378kcal184.2g43.1g52.7g23.2g
Annoskoko puolitettuna1019g689kcal92.1g21.6g26.4g11.6g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132840