Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti1127g1239kcal247.8g1.1g33.8g0g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.3g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Porkkana 376g123kcal2.3g20.9g0.8g9.6g
Paprika, punainen250g64kcal2.3g11.5g1g5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl38g330kcal0g0g37.5g0g
Paprikajauhe 6.9g22kcal1g1.3g0.9g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Timjami 1.3g3.5kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Tomaattisose tomaattipyree 56g43kcal2.5g7.3g0.1g0.6g
Persilja 125g34kcal1.7g1.4g0.3g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5820g3937kcal525.8g123.4g150.2g66.6g
Valittu annoskoko2910g1969kcal262.9g61.7g75.1g33.3g
Annoskoko puolitettuna1455g984kcal131.5g30.9g37.6g16.7g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132840