Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 281g | 1013kcal | 36.6g | 185.6g | 10.4g | 16.9g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 338g | 411kcal | 71.7g | 0g | 13.5g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 113g | 124kcal | 20.3g | 2.3g | 3.4g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 113g | 12kcal | 1.2g | 1.1g | 0.2g | 1.1g | |
Sipuli (kuorittu) | 56g | 15kcal | 0.7g | 2.7g | 0.1g | 1g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 113g | 23kcal | 0.7g | 4.3g | 0.3g | 1.6g | |
Kurkku, tuore | 113g | 11kcal | 0.7g | 1.9g | 0.1g | 0.8g | |
Annoskoko tuplana | 2250g | 3217kcal | 263.8g | 395.8g | 56g | 42.8g | |
Valittu annoskoko | 1125g | 1609kcal | 131.9g | 197.9g | 28g | 21.4g | |
Annoskoko puolitettuna | 563g | 804kcal | 66g | 99g | 14g | 10.7g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |