Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 31g | 113kcal | 4.1g | 20.6g | 1.2g | 1.9g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 38g | 46kcal | 8g | 0g | 1.5g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 13g | 14kcal | 2.3g | 0.3g | 0.4g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 13g | 1.4kcal | 0.1g | 0.1g | 0g | 0.1g | |
Sipuli (kuorittu) | 6.3g | 1.7kcal | 0.1g | 0.3g | 0g | 0.1g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 13g | 2.5kcal | 0.1g | 0.5g | 0g | 0.2g | |
Kurkku, tuore | 13g | 1.3kcal | 0.1g | 0.2g | 0g | 0.1g | |
Annoskoko tuplana | 250g | 358kcal | 29.6g | 44g | 6.2g | 4.8g | |
Valittu annoskoko | 125g | 179kcal | 14.8g | 22g | 3.1g | 2.4g | |
Annoskoko puolitettuna | 63g | 89kcal | 7.4g | 11g | 1.6g | 1.2g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.8g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |