Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 313g | 1125kcal | 40.6g | 206.3g | 11.6g | 18.8g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 375g | 456kcal | 79.7g | 0g | 15g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 125g | 138kcal | 22.5g | 2.5g | 3.8g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 125g | 14kcal | 1.4g | 1.3g | 0.3g | 1.3g | |
Sipuli (kuorittu) | 63g | 17kcal | 0.8g | 3g | 0.1g | 1.1g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 125g | 25kcal | 0.8g | 4.8g | 0.4g | 1.7g | |
Kurkku, tuore | 125g | 13kcal | 0.8g | 2.1g | 0.1g | 0.9g | |
Annoskoko tuplana | 2500g | 3574kcal | 293.2g | 440g | 62.6g | 47.6g | |
Valittu annoskoko | 1250g | 1787kcal | 146.6g | 220g | 31.3g | 23.8g | |
Annoskoko puolitettuna | 625g | 894kcal | 73.3g | 110g | 15.7g | 11.9g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |