Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 438g | 1575kcal | 56.9g | 288.8g | 16.2g | 26.3g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 525g | 639kcal | 111.6g | 0g | 21g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 175g | 193kcal | 31.5g | 3.5g | 5.3g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 175g | 19kcal | 1.9g | 1.8g | 0.4g | 1.8g | |
Sipuli (kuorittu) | 88g | 24kcal | 1.1g | 4.2g | 0.2g | 1.5g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 175g | 35kcal | 1.1g | 6.7g | 0.5g | 2.4g | |
Kurkku, tuore | 175g | 18kcal | 1.1g | 3g | 0.2g | 1.2g | |
Annoskoko tuplana | 3500g | 5004kcal | 410.4g | 616g | 87.6g | 66.4g | |
Valittu annoskoko | 1750g | 2502kcal | 205.2g | 308g | 43.8g | 33.2g | |
Annoskoko puolitettuna | 875g | 1251kcal | 102.6g | 154g | 21.9g | 16.6g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |