Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 500g | 1800kcal | 65g | 330g | 18.5g | 30g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 600g | 730kcal | 127.5g | 0g | 24g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 200g | 220kcal | 36g | 4g | 6g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 200g | 22kcal | 2.2g | 2g | 0.4g | 2g | |
Sipuli (kuorittu) | 100g | 27kcal | 1.3g | 4.8g | 0.2g | 1.7g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 200g | 40kcal | 1.2g | 7.6g | 0.6g | 2.8g | |
Kurkku, tuore | 200g | 20kcal | 1.2g | 3.4g | 0.2g | 1.4g | |
Annoskoko tuplana | 4000g | 5719kcal | 468.8g | 703.6g | 99.8g | 75.8g | |
Valittu annoskoko | 2000g | 2859kcal | 234.4g | 351.8g | 49.9g | 37.9g | |
Annoskoko puolitettuna | 1000g | 1430kcal | 117.2g | 175.9g | 25g | 19g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |