Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 563g | 2025kcal | 73.1g | 371.3g | 20.8g | 33.8g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 675g | 822kcal | 143.4g | 0g | 27g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 225g | 248kcal | 40.5g | 4.5g | 6.8g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 225g | 25kcal | 2.5g | 2.3g | 0.5g | 2.3g | |
Sipuli (kuorittu) | 113g | 30kcal | 1.5g | 5.4g | 0.2g | 1.9g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 225g | 45kcal | 1.4g | 8.5g | 0.7g | 3.1g | |
Kurkku, tuore | 225g | 23kcal | 1.4g | 3.8g | 0.2g | 1.6g | |
Annoskoko tuplana | 4500g | 6433kcal | 527.6g | 791.6g | 112.4g | 85.4g | |
Valittu annoskoko | 2250g | 3217kcal | 263.8g | 395.8g | 56.2g | 42.7g | |
Annoskoko puolitettuna | 1125g | 1608kcal | 131.9g | 197.9g | 28.1g | 21.4g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |