Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 63g | 225kcal | 8.1g | 41.3g | 2.3g | 3.8g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 75g | 91kcal | 15.9g | 0g | 3g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 25g | 28kcal | 4.5g | 0.5g | 0.8g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 25g | 2.8kcal | 0.3g | 0.3g | 0.1g | 0.3g | |
Sipuli (kuorittu) | 13g | 3.4kcal | 0.2g | 0.6g | 0g | 0.2g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 25g | 5kcal | 0.2g | 1g | 0.1g | 0.4g | |
Kurkku, tuore | 25g | 2.5kcal | 0.2g | 0.4g | 0g | 0.2g | |
Annoskoko tuplana | 500g | 715kcal | 58.8g | 88.2g | 12.6g | 9.8g | |
Valittu annoskoko | 250g | 358kcal | 29.4g | 44.1g | 6.3g | 4.9g | |
Annoskoko puolitettuna | 125g | 179kcal | 14.7g | 22.1g | 3.2g | 2.5g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.8g | 17.6g | 2.5g | 2g |