Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 625g | 2250kcal | 81.3g | 412.5g | 23.1g | 37.5g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 750g | 913kcal | 159.4g | 0g | 30g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 250g | 275kcal | 45g | 5g | 7.5g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 250g | 28kcal | 2.8g | 2.5g | 0.5g | 2.5g | |
Sipuli (kuorittu) | 125g | 34kcal | 1.6g | 6g | 0.3g | 2.1g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 250g | 50kcal | 1.5g | 9.5g | 0.8g | 3.5g | |
Kurkku, tuore | 250g | 25kcal | 1.5g | 4.2g | 0.3g | 1.7g | |
Annoskoko tuplana | 5000g | 7148kcal | 586.2g | 879.4g | 125g | 94.6g | |
Valittu annoskoko | 2500g | 3574kcal | 293.1g | 439.7g | 62.5g | 47.3g | |
Annoskoko puolitettuna | 1250g | 1787kcal | 146.6g | 219.9g | 31.3g | 23.7g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |