Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 78g | 281kcal | 10.2g | 51.6g | 2.9g | 4.7g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 94g | 114kcal | 19.9g | 0g | 3.8g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 31g | 34kcal | 5.6g | 0.6g | 0.9g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 31g | 3.4kcal | 0.3g | 0.3g | 0.1g | 0.3g | |
Sipuli (kuorittu) | 16g | 4.2kcal | 0.2g | 0.8g | 0g | 0.3g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 31g | 6.3kcal | 0.2g | 1.2g | 0.1g | 0.4g | |
Kurkku, tuore | 31g | 3.1kcal | 0.2g | 0.5g | 0g | 0.2g | |
Annoskoko tuplana | 625g | 894kcal | 73.2g | 110g | 15.6g | 11.8g | |
Valittu annoskoko | 313g | 447kcal | 36.6g | 55g | 7.8g | 5.9g | |
Annoskoko puolitettuna | 156g | 223kcal | 18.3g | 27.5g | 3.9g | 3g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |