Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 94g | 338kcal | 12.2g | 61.9g | 3.5g | 5.6g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 113g | 137kcal | 23.9g | 0g | 4.5g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 38g | 41kcal | 6.8g | 0.8g | 1.1g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 38g | 4.1kcal | 0.4g | 0.4g | 0.1g | 0.4g | |
Sipuli (kuorittu) | 19g | 5.1kcal | 0.2g | 0.9g | 0g | 0.3g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 38g | 7.5kcal | 0.2g | 1.4g | 0.1g | 0.5g | |
Kurkku, tuore | 38g | 3.8kcal | 0.2g | 0.6g | 0g | 0.3g | |
Annoskoko tuplana | 750g | 1072kcal | 87.8g | 132g | 18.6g | 14.2g | |
Valittu annoskoko | 375g | 536kcal | 43.9g | 66g | 9.3g | 7.1g | |
Annoskoko puolitettuna | 188g | 268kcal | 22g | 33g | 4.7g | 3.6g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |