Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 1000g | 3600kcal | 130g | 660g | 37g | 60g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 1200g | 1461kcal | 255g | 0g | 48g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 400g | 440kcal | 72g | 8g | 12g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 400g | 44kcal | 4.4g | 4g | 0.8g | 4g | |
Sipuli (kuorittu) | 200g | 54kcal | 2.6g | 9.6g | 0.4g | 3.4g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 400g | 80kcal | 2.4g | 15.2g | 1.2g | 5.6g | |
Kurkku, tuore | 400g | 40kcal | 2.4g | 6.8g | 0.4g | 2.8g | |
Annoskoko tuplana | 8000g | 11437kcal | 937.6g | 1407.2g | 199.6g | 151.6g | |
Valittu annoskoko | 4000g | 5719kcal | 468.8g | 703.6g | 99.8g | 75.8g | |
Annoskoko puolitettuna | 2000g | 2859kcal | 234.4g | 351.8g | 49.9g | 37.9g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |