Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 109g | 394kcal | 14.2g | 72.2g | 4g | 6.6g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 131g | 160kcal | 27.9g | 0g | 5.3g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 44g | 48kcal | 7.9g | 0.9g | 1.3g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 44g | 4.8kcal | 0.5g | 0.4g | 0.1g | 0.4g | |
Sipuli (kuorittu) | 22g | 5.9kcal | 0.3g | 1.1g | 0g | 0.4g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 44g | 8.8kcal | 0.3g | 1.7g | 0.1g | 0.6g | |
Kurkku, tuore | 44g | 4.4kcal | 0.3g | 0.7g | 0g | 0.3g | |
Annoskoko tuplana | 876g | 1251kcal | 102.8g | 154g | 21.6g | 16.6g | |
Valittu annoskoko | 438g | 626kcal | 51.4g | 77g | 10.8g | 8.3g | |
Annoskoko puolitettuna | 219g | 313kcal | 25.7g | 38.5g | 5.4g | 4.2g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |