Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 125g | 450kcal | 16.3g | 82.5g | 4.6g | 7.5g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 150g | 183kcal | 31.9g | 0g | 6g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 50g | 55kcal | 9g | 1g | 1.5g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 50g | 5.5kcal | 0.6g | 0.5g | 0.1g | 0.5g | |
Sipuli (kuorittu) | 25g | 6.8kcal | 0.3g | 1.2g | 0.1g | 0.4g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 50g | 10kcal | 0.3g | 1.9g | 0.2g | 0.7g | |
Kurkku, tuore | 50g | 5kcal | 0.3g | 0.8g | 0.1g | 0.4g | |
Annoskoko tuplana | 1000g | 1430kcal | 117.4g | 175.8g | 25.2g | 19g | |
Valittu annoskoko | 500g | 715kcal | 58.7g | 87.9g | 12.6g | 9.5g | |
Annoskoko puolitettuna | 250g | 358kcal | 29.4g | 44g | 6.3g | 4.8g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |