Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 141g | 506kcal | 18.3g | 92.8g | 5.2g | 8.4g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 169g | 205kcal | 35.9g | 0g | 6.8g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 56g | 62kcal | 10.1g | 1.1g | 1.7g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 56g | 6.2kcal | 0.6g | 0.6g | 0.1g | 0.6g | |
Sipuli (kuorittu) | 28g | 7.6kcal | 0.4g | 1.4g | 0.1g | 0.5g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 56g | 11kcal | 0.3g | 2.1g | 0.2g | 0.8g | |
Kurkku, tuore | 56g | 5.6kcal | 0.3g | 1g | 0.1g | 0.4g | |
Annoskoko tuplana | 1125g | 1609kcal | 131.8g | 198g | 28.4g | 21.4g | |
Valittu annoskoko | 563g | 804kcal | 65.9g | 99g | 14.2g | 10.7g | |
Annoskoko puolitettuna | 281g | 402kcal | 33g | 49.5g | 7.1g | 5.4g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |