Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 156g | 563kcal | 20.3g | 103.1g | 5.8g | 9.4g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 188g | 228kcal | 39.8g | 0g | 7.5g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 63g | 69kcal | 11.3g | 1.3g | 1.9g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 63g | 6.9kcal | 0.7g | 0.6g | 0.1g | 0.6g | |
Sipuli (kuorittu) | 31g | 8.4kcal | 0.4g | 1.5g | 0.1g | 0.5g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 63g | 13kcal | 0.4g | 2.4g | 0.2g | 0.9g | |
Kurkku, tuore | 63g | 6.3kcal | 0.4g | 1.1g | 0.1g | 0.4g | |
Annoskoko tuplana | 1250g | 1787kcal | 146.6g | 220g | 31.4g | 23.6g | |
Valittu annoskoko | 625g | 894kcal | 73.3g | 110g | 15.7g | 11.8g | |
Annoskoko puolitettuna | 313g | 447kcal | 36.7g | 55g | 7.9g | 5.9g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |