Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 188g | 675kcal | 24.4g | 123.8g | 6.9g | 11.3g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 225g | 274kcal | 47.8g | 0g | 9g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 75g | 83kcal | 13.5g | 1.5g | 2.3g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 75g | 8.3kcal | 0.8g | 0.8g | 0.2g | 0.8g | |
Sipuli (kuorittu) | 38g | 10kcal | 0.5g | 1.8g | 0.1g | 0.6g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 75g | 15kcal | 0.5g | 2.9g | 0.2g | 1g | |
Kurkku, tuore | 75g | 7.5kcal | 0.5g | 1.3g | 0.1g | 0.5g | |
Annoskoko tuplana | 1500g | 2144kcal | 176g | 264.2g | 37.6g | 28.4g | |
Valittu annoskoko | 750g | 1072kcal | 88g | 132.1g | 18.8g | 14.2g | |
Annoskoko puolitettuna | 375g | 536kcal | 44g | 66.1g | 9.4g | 7.1g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |