Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 219g | 788kcal | 28.4g | 144.4g | 8.1g | 13.1g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 263g | 320kcal | 55.8g | 0g | 10.5g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 88g | 96kcal | 15.8g | 1.8g | 2.6g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 88g | 10kcal | 1g | 0.9g | 0.2g | 0.9g | |
Sipuli (kuorittu) | 44g | 12kcal | 0.6g | 2.1g | 0.1g | 0.7g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 88g | 18kcal | 0.5g | 3.3g | 0.3g | 1.2g | |
Kurkku, tuore | 88g | 8.8kcal | 0.5g | 1.5g | 0.1g | 0.6g | |
Annoskoko tuplana | 1750g | 2502kcal | 205.2g | 308g | 43.8g | 33g | |
Valittu annoskoko | 875g | 1251kcal | 102.6g | 154g | 21.9g | 16.5g | |
Annoskoko puolitettuna | 438g | 626kcal | 51.3g | 77g | 11g | 8.3g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.7g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |