Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Lanttu 250g72kcal2.5g11.5g0.7g4.5g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g333g400kcal11g12.3g33.3g0g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Oliiviöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.2g1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g1839kcal37.2g102.6g138.2g28.6g
Valittu annoskoko1220g920kcal18.6g51.3g69.1g14.3g
Annoskoko puolitettuna610g460kcal9.3g25.7g34.6g7.2g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600