Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g533g640kcal17.6g19.7g53.3g0g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Oliiviöljy 53g471kcal0g0g53.3g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g2943kcal59.4g164.4g221.2g45.8g
Valittu annoskoko1952g1472kcal29.7g82.2g110.6g22.9g
Annoskoko puolitettuna976g736kcal14.9g41.1g55.3g11.5g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600