Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g67g80kcal2.2g2.5g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g368kcal7.4g20.6g27.6g5.6g
Valittu annoskoko244g184kcal3.7g10.3g13.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna122g92kcal1.9g5.2g6.9g1.4g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600