Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g133g160kcal4.4g4.9g13.3g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g736kcal15g41g55.2g11.4g
Valittu annoskoko488g368kcal7.5g20.5g27.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna244g184kcal3.8g10.3g13.8g2.9g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600