Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.5g2.7g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g200g240kcal6.6g7.4g20g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1465g1104kcal22.2g61.6g83g17.4g
Valittu annoskoko733g552kcal11.1g30.8g41.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna366g276kcal5.6g15.4g20.8g4.4g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600