Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g267g320kcal8.8g9.9g26.6g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Oliiviöljy 27g236kcal0g0g26.6g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g1472kcal29.8g82.2g110.4g22.8g
Valittu annoskoko976g736kcal14.9g41.1g55.2g11.4g
Annoskoko puolitettuna488g368kcal7.5g20.6g27.6g5.7g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600