Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g75g23kcal0.8g3g0.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g250g88kcal4g17.2g0.2g3.5g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.2g1g1.7g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2310g439kcal14.4g60g13.2g13g
Valittu annoskoko1155g220kcal7.2g30g6.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna578g110kcal3.6g15g3.3g3.3g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671