Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g100g30kcal1g4g0.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g333g117kcal5.3g23g0.3g4.7g
Kesäkurpitsa zucchini 333g60kcal1.9g8.3g1.3g2.3g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g586kcal19g80.2g17.6g17.4g
Valittu annoskoko1540g293kcal9.5g40.1g8.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna770g147kcal4.8g20.1g4.4g4.4g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671