Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g125g38kcal1.3g5g0.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g417g146kcal6.7g28.7g0.4g5.8g
Kesäkurpitsa zucchini 417g75kcal2.3g10.4g1.7g2.9g
Oliiviöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 833g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3850g732kcal23.8g100.2g22.2g21.6g
Valittu annoskoko1925g366kcal11.9g50.1g11.1g10.8g
Annoskoko puolitettuna963g183kcal6g25.1g5.6g5.4g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671