Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g200g60kcal2g8g0.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g667g233kcal10.7g46g0.7g9.3g
Kesäkurpitsa zucchini 667g120kcal3.7g16.7g2.7g4.7g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g1171kcal38g160.6g35.4g34.8g
Valittu annoskoko3080g586kcal19g80.3g17.7g17.4g
Annoskoko puolitettuna1540g293kcal9.5g40.2g8.9g8.7g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671