Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g225g68kcal2.3g9g0.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g750g263kcal12g51.7g0.7g10.5g
Kesäkurpitsa zucchini 750g135kcal4.2g18.7g3g5.2g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6930g1318kcal42.8g180.4g39.8g39g
Valittu annoskoko3465g659kcal21.4g90.2g19.9g19.5g
Annoskoko puolitettuna1733g329kcal10.7g45.1g10g9.8g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671