Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g25g7.5kcal0.3g1g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g83g29kcal1.3g5.7g0.1g1.2g
Kesäkurpitsa zucchini 83g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana770g146kcal4.8g20g4.6g4.4g
Valittu annoskoko385g73kcal2.4g10g2.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna193g37kcal1.2g5g1.2g1.1g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671