Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g250g75kcal2.5g10g0.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g833g292kcal13.3g57.5g0.8g11.7g
Kesäkurpitsa zucchini 833g150kcal4.7g20.8g3.3g5.8g
Oliiviöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 1667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7700g1464kcal47.6g200.6g44.2g43.6g
Valittu annoskoko3850g732kcal23.8g100.3g22.1g21.8g
Annoskoko puolitettuna1925g366kcal11.9g50.2g11.1g10.9g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671