Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g300g90kcal3g12g0.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1000g350kcal16g69g1g14g
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9240g1757kcal57g240.8g53g52.2g
Valittu annoskoko4620g878kcal28.5g120.4g26.5g26.1g
Annoskoko puolitettuna2310g439kcal14.3g60.2g13.3g13.1g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134671